Vilda veckan

Förra veckan fick vi träna lite på känn efter hur kroppen kändes efter alla tester. Vi fick också ett förslag på träningsprogram men annars så började inte nya träningsperioden förrän idag. Eftersom förslaget förra veckan inte passade mig alls så körde jag lite annat och tydligen har jag vant mig så pass mycket att träna efter schema nu att jag kände mig helt wild and crazy, haha. I tisdags hängde jag på ett par killar jag känner och körde tusingar, jobbigt men kul. Lite skräckslagen blev jag på första intervallen då de försvann i fjärran, men jag är bra på att hålla jämnt tempo och tog in mer och mer för varje tusing. Det blev ett jättelångt pass för mig då jag sprang över 8 km som uppvärmning och sedan längre än planerat som nerjogg, men det var så trevligt med sällskap. Jag var rejält trött när jag kom hem, men det är en skön känsla att träna sig trött tycker jag.

I onsdags körde jag norska intervaller på trainern och så ett rejält styrka/prehabpass – det var jag väldigt nöjd med! Fördelen med att ha kört tretimmarspass på trainern är att ett entimmespass helt plötsligt känns kort – det trodde jag aldrig för ett år sedan.

Vila och teatertorsdag följdes upp av skidåkning med sonen i fredags kväll.

image

Det var mysigt men lite väl kallt. Sonen stannade många gånger och drack varm choklad så han fick lite svårt att hålla värmen men det var skönt att få ihop en stund i alla fall.

I lördags var vi ju i Motala och igår var det årets första kretstävling på skidor. Sonen körde 1200 meter i full fart och fortsatte sen att åka flera kilometer till. Jag körde stafett 3 x 5 km, tyvärr vann inte vårt lag men jag är nöjd med att jag hade snabbaste sträcktiden av samtliga deltagande damer. En strålande vacker dag var det också.

image

image

Idag har jag simmat och det var ingen höjdare – det går så himla dåligt just nu! Jag fick lite extra hjälp med teknikträning idag men det går så tungt och trögt och tekniken finns liksom inte där.

Nu är det sovdags för nu väntar nästan två veckors strokekompetensutbildning i Stockholm, så det blir löpning runt Kungsholmen och träning på Friskis på Kungsholmen – roligt med omväxling.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade