Vardag och helg

Har smygit igång med lite grund- och teknikträning nu trots att säsongen inte riktigt är över. Jag ska simma Motala Kanalsim idag, köra en lokal duathlon imorgon och så är det några millopp också. Jag är taggad på att bli stark och balanserad nu och fick massor av inspiration av att ta en lektion för Fredrik Zillen för några veckor sen, så i tisdags började jag med teknik och löpstyrka och det var kul! Visserligen ösregnade det så jag kunde ha ställt upp i en Miss Wet T-shirt-tävling (om jag hade haft typ 18 storlekar större bröst då – men det är jag glad för att jag inte har…) men det var så otroligt skönt ute! Inte kvavt och inte kallt, det var så himla härligt.

Jag simmade inomhus för första gången på hela sommaren i måndags och kände mig helt naken – det var längesen jag simmade utan våtdräkt. Vår simhall är stängd en ganska lång period på somrarna och nu de senaste veckorna har det varit så skönt att simma i sjön, så det har blivit långt simhallsuppehåll. Det märks alltid att jag tappar snabbhet på korta distanser på sommaren, men det blir väl lätt så om man bara simmar öppet vatten – i alla fall för mig.

Jag ska snart sätta mig ner och skissa upp hösten och vinterns träning och det ska bli roligt. Om jag hade haft en coach att bolla med hade det ju kunnat bli ännu roligare men man tager vad man haver så jag får diskutera med mig själv.

En kommentar

  • Helena, 29 augusti, 2015

    Du låter riktigt taggad och fokuserad. Jag skissar också inför hösten … Fast på en helt annan nivå än du

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade