Tuff vecka

Den här veckan är en +++-vecka träningsmässigt vilket är ganska tufft, det är också sista veckan innan premiärveckan för storföreställningen 101:an. Jag har också känt att tröttheten från januari har kommit ikapp och så började veckan med att min kollega vabbade. Som bäddat för kollaps kanske? Nej, det har faktiskt gått över förväntan. Simning i måndags efter två veckors uppehåll och man kunde tro att tränaren gjort ett pass för min självkänsla, bara massor av teknik och så 50:or och 25:or – inga långa serier där jag kunde komma efter och deppa :-).

Norska intervaller på trainern i tisdags, gick fint! Första brickpasset sedan i augusti i onsdags och det tog emot ska jag säga. Inte rent träningsmässigt, men bara att komma igång. Först trainer, 45 minuter i zon 4 (jag börjar verkligen gilla det där med pulszoner, då kan jag inte maska…). Svetten rann och det var bara att kasta av allt utom pulsbandet när jag var klar. Totalt tog växlingen 3.25 och det var helt okej med tanke på helt klädbyte, ytterkläder, reflexer och annat fix. På 30 min löpning hann jag 7 km och känslan var bra! Jätteskönt!

Vilodag och teater i torsdags och nu ville även sminkösen börja öva:

image

image

image

Det ska till lite lösögonfransar också – det har jag aldrig använt i hela mitt liv!

Jag hade sällskap av världens sötaste järnvarg också.

image

Igår tog jag mig iväg på simträning, första fredagen på länge. Det var bara det att det inte var någon, jag hade missat att tonåringarna var iväg på tävling. Men bra kvinna reder sig själv så jag körde ett eget pass på 4200 meter som fredagsmys. Känslan var helt okej men när jag kom hem dog jag lite i soffan och det blev tidigt i säng. Som jag sovit de senaste dygnen! Dottern var hängig när jag hämtade henne i torsdags så det blev en vab-dag igår. Jag sov 9 timmar natten till igår och när vi lämnat sonen i skolan bäddade vi ner oss igen och medan dottern tittade på film somnade jag om och hon väckte mig klockan 11! Sen var jag som sagt helt förstörd efter simningen och har sovit många timmar i natt igen. Tyvärr med en hel del avbrott på grund av smärta. Jag har i perioder väldiga besvär med blåsor i munnen, afte, och det är väldigt smärtsamt. Man kan inte tro det eftersom blåsorna inte är mer än kanske 0,5 cm stora, men munnen har så otroligt mycket känselceller att allting känns väldigt mycket där. Jag bryter hellre fotleden 10 gånger om än lider av dessa j…a blåsor! Dessutom får jag svårt att få i mig tillräckligt med energi så jag blir rätt låg av de här utbrotten och ibland får jag feber. Vi spelade teater idag och mina repliker blev ganska samnanbitna eftersom det gjorde ont både att prata och svälja. När jag kom hem var ett långpass löpning inplanerat men det var bara att glömma. Jag provade en ny produkt som heter Oralmedic och trodde jag fick en hjärnblödning – den smärtan var bland det värsta jag upplevt. Det smärtade i halva ansiktet och jag fick fruktansvärt ont i örat. Jag däckade på soffan i en dryg timme, vaknade och kände mig inte ett dugg bättre men lagom till mello började smärtan klinga av och nu är jag fulltankad med glass och choklad så jag står mig imorgon med lite energiöverskott om smärtan skulle vara tillbaka. Jag är rätt sugen på ett långpass så känner jag mig pigg imorgon gör jag ett nytt försök då efter teatern. Vätskeuppladdning pågår också eftersom jag har haft svårt att svälja och man inte blir superpigg av att dricka 0,5 liter vatten på en hel dag.

Den kommande veckan är återhämtningsvecka med lugna pass och det passar bra eftersom det är musikalvecka!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade