Träningskompisar

IMG_20141017_185500

Logistik och rörelse, det är inte så svårt att få till det där med träningen utan att få dåligt samvete för barnen även om jag såklart tränar en del själv också. Igår: transportlöpning tillsammans med sonen på cykel, ca 3 km. Lämnade honom på kören, sprang backintervaller i 45 minuter, hämtade upp honom när han sjungit klart och så transportlöpning hem igen. Resultatet: ett välplanerat kvalitetspass på totalt 15 km.

Idag var jag sugen på ett litet återhämtningspass trots att schemat sa vila. Dotter behöver träna på sina cykelfärdigheter (det funkar inte att hon cyklar med stödhjul för hon läggar tyngdpunkten jättetokigt så nu tränar vi utan) så jag fick med henne på en joggingtur. Hon tyckte att det var så roligt att rundan blev längre och längre men när vi väl kommit hem efter 8 km på grusväg, stig och asfalt var hon rejält trött! I gengäld hade hon lärt sig att cykla 20-30 meter utan att jag höll i handtaget. Vi hade jättemysigt tillsammans!

I övrigt har veckan varit lite kämpig, jag vill gärna tycka att det mesta är bra och att jag har ork till allt, men hjärnan säger stopp. Den får dock allra oftast påfyllning av energi när jag tränar så även när det känns motigt försöker jag träna som planerat. Igår fick jag också lite personlig bikefit på racercykeln av Thomas som är tränare för cykelklubbens tjejgrupp, jättekul och välbehövligt! I vinter ska jag försöka ta mig tid (och råd) att åka iväg och göra en grundlig bikefit på P2:an – Thomas kände inte att han kunde tempocyklar så bra. Imorgon är det tjejcykling så då får vi se om jag märker någon skillnad.

DSC_0536

På eftermiddagen idag har jag varit iväg på ett litet projekt, ska berätta mer om det alldeles snart men lite till är det småhemligt tror jag. Kan bjuda på kvällens citat dock (inte sagt av mig): ”Hur vill du ha mig Roger, vill du ha mig liggande?”

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade