Träningskompisar storlek XS

image

I början på helgen hade jag mig själv som träningskompis, rejäla pass på cykel både fredag eftermiddag och igår förmiddag. I fredags fick jag titta på alla vårblommor i dikena för att kunna intala mig att det faktiskt inte var vinter, för det var det nordanvinden försökte få det till. Isigt kallt och några små regnstänk byggde på pannbenet lite…

Igår var det desto varmare, men fortfarande blåsigt. Jag kämpade tappert men inte har det blivit någon fart i mina cykelben i vinter inte. Ungefär halvvägs fick jag draghjälp av en man som jag fortfarande inte riktigt vet vem det var. Han drog med mig och mina mycket stumma ben i motvind och uppför Bieåsen och Öknabacken för att sen, när det blev platt och medvind igen, lämna av mig med en hälsning om att nu hade jag en lätt resa kvar och så vände han tillbaka igen. Tack för draghjälpen, vem du nu var.

Idag hade jag gott om träningskompisar, ganska små sådana. Först blev det en joggingtur med sonen och hans kompis. Vi tog oss genom skogen och till elljusspåret där jag sprang lite extra medan de lekte en stund. Sen sprang vi lite intervallaktigt hem igen. Det är lite av en utmaning att springa med båda två då sonens kompis är mycket mer uthållig och snabb än sonen. Det gäller att båda tycker att det är kul, men det tror jag vi lyckades med idag.

När vi kom tillbaka hade jag mer spring i benen och dottern ville cykelträna så vi tog en liten sväng till.

Totalt blev det inte ett varken särskilt långt eller effektivt pass rent träningsmässigt, men de här passen ger så otroligt mycket annat. Det är fantastiskt kul att barnen vill hänga med och det är värdefull tid med dem.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade