Träna eller modella?

Jag har lite svårt att förstå de där posande framför spegeln med putande mun-bilderna som folk lägger ut som före träningsbilder. Vad ska man kommentera på en sådan bild liksom? ”Åh vilken snygg säng du har i bakgrunden när du fotar dig själv i spegeln” eller ”jag dör, vad fiin du är”?? Alltså, missförstå mig rätt nu, jag irriterar mig inte på bilderna, jag blir bara lite konfunderad (och kanske fascinerad) av det. Själv lägger jag ut en efterbild, helt oredigerad. Regnade gjorde det när jag sprang också. Så här ser jag ut då:

image

Är inte så mycket snyggare innan heller. Men kul är det och stark blir jag. Känns liksom viktigast. Om jag får säga mitt.

Ibland tar jag (sambon) en bild på till exempel mig och min cykel innan jag ska träna. Det gör jag för att ha en bild till bloggen eftersom jag sällan tar bilder när jag tränar. För min egen del behöver jag ju ingen bild, jag vet ju vad jag har för kläder på mig. Men visst, med nya coola kläder eller på en tävling är det lite kul med en bild. Som minne liksom.

En kommentar

  • Hoffen, 12 juli, 2015

    Den nakna sanningen bakom allt slit! Man ser ut som fan efter ett bra pass 😀

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade