Tjejträning med cykelklubben

image

En helt underbar kväll att cykla på idag! Ljummet ute och nästan ingen vind, en bonus med allt trevligt sällskap. Rundan gick inte så fort, men det kändes bra ändå. Efter ungefär halva vägen stannade vi och hade lite teknikträning, rundtramp med ett ben och taget och lite så.

Avslutade passet med några kilometer löpning, jag har verkligen varit jättedålig på det i vår men nu kunde jag inte skylla på att jag frös så det var bara att sticka ut en sväng. Det gick lätt så jag vet inte varför jag drog mig för att komma iväg. Passerade några av grannarna på hemvägen och jag måste ju verkligen säga att jag har en fantastisk liten ”fanclub” på gatan, alla är så himla snälla och peppande. Jag kan väl dock känna att jag nog tyvärr inte kommer att leva upp till deras förväntningar, de tror på mig kan jag säga ;-).

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade