Tillbaka i sadeln!

Jag har cyklat! I torsdags, nästan 5 veckor efter förlossning, sken solen från en blå himmel och jag premiärcyklade. Helt utan förväntningar, jag var istället beredd på att kanske bli jättetrött i bålen, att det skulle kännas ovant att vara uppe på cykeln eller kanske rent av göra ont att sitta på sadeln. Men inga farhågor besannades, det var bara härligt! Trevligt sällskap, fint väder och lugnt tempo – en bra tur! Jag var dock ganska nervös innan jag gav mig iväg – var orolig att bebis skulle vakna och vara hungrig och jag påminde sambon flera gånger om att ofta kolla att bebis andades och till slut blev jag nästan utkörd för att sambon tröttnade på tjatet…

Imorgon blir det kanske en till sväng, får se vad jag känner för. Om jag ammar innan jag sticker iväg känns det rätt okej att vara borta runt 1,5 timme. 

Förra helgen hade jag mjölkstockning, mindre kul. Ont i brösten, värk i hela kroppen och feber. Kände mig ganska ynklig, men som tur var så var det värsta över på ett par dygn. Man styr inte över kroppen tyvärr. 

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade