Tack vare er

Jag tränar rätt mycket, jag tycker om att förbereda mig på olika sätt och lite då och då får jag beröm för mina prestationer. Men inget av det jag gör skulle vara möjligt utan min familj! En sambo som går upp tidigt på helgen för att fixa med min cykel, som lagar mat när jag är ute och tränar och som är glad för min skull. Som beställer hem reservdelar, skriver ut kartor och räknar mellantider. En dotter som hänger med på träning i cykelkärra, som tjatar om glass, som sitter i soffan och hejar när jag kör trainer, som så ofta hon kan lindar sina små armar runt min hals för lite gos. En son som cyklar många kilometer med mig när jag springer, som ger High five när jag tävlar och som vill att mamma ska komma till Hawaii. Två barn med behov som självklart går före allt annat, som är viktigast i världen, som blir kissnödiga när mamma står på prispallen, som behöver pussar mitt i jobbigaste serien på simträningen, som har massor av egen vilja och massor av kärlek. En familj som lever triathlon tillsammans. Det är vi. Tillsammans.
Jag älskar er!

image

image

En kommentar

  • Helena, 19 november, 2014

    Vad härligt skrivet och vilket härligt familjeliv ni lever!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade