Svårt att välja 

Det är så kul att träna, jag vill göra allt! Provade att springa med TNT (Team Nordic Trail) i tisdags och det var ju jätteroligt så nu skulle jag helst vilja bli medlem där också. Vi i Julita Triathlon har också ett avtal med World Class här i stan med bra pris på träning så då vill jag bli medlem där också. De har iofs barnpassning och så kan jag ju ibland träna på dagtid, men veckan skulle behöva fler dagar. Simningen, löpningen, gympan, cyklingen… 

Jag är pinsamt dålig på att ta träningsrelaterade foton  (vilket väl i och för sig visar på att jag fokuserar på själva träningen;-)) så det är inte alltid lätt att vaska fram bilder till blogginläggen – men man kan ju alltid stjäla lite av andra ibland… Nu har jag nog inte en enda träningsrelaterad bild sen sist tyvärr, men jag tänker ofta att jag ska ta lite foton när vi har gemensamma klubbträningar i alla fall. Igår hade vi simning, jag hjälpte till att instruera nybörjarna och sen var jag själv med och simmade nästa pass. Ett roligt pass med mycket OW-fokus. Sen passade jag på att basta efteråt för det hinner jag aldrig annars.

Idag körde jag långpass mtb med min träningskompis Andreas. Det är lite synd om honom faktiskt. Här är exempel på vad som händer när vi cyklar tillsammans:

Det är roligt att han vill cykla med mig trots allt, jag uppskattar verkligen sällskapet och han kan jättemånga bra vägar. Jag tror jag får ut jättemycket av de passen, han är en starkare cyklist än jag är så jag får jättebra draghjälp!

Jag har fått till riktigt bra träning den här veckan trots grav sömnbrist. Jag försöker få lite extra sömn varje dag, åtminstone en halvtimme, och det hjälper en hel del. Känner allt som oftast att jag vill gå i ide när klockan ringer på morgonen, men de senaste dagarna har kroppen hängt med ganska bra ändå. 

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade