Sommar och simning

Ett par dagar efter Motala hade jag lite ont i framsida lår och knä på vänster ben och jag bävade lite för vad det skulle bli av det. Men tack och lov försvann det och sen har kroppen känts fin, om än lite trött såklart. Förra veckan blev det bara ett lugnt simpass och då dök Johan Eklöf, killen som fixar min hemsida, upp och fotade lite. Rätt coola bilder tycker jag.

image

image

image

Vi ska fota lite mer av de andra grenarna också, men det får väl bli när sommaren kommer tillbaka…

I helgen tog vi husvagnen och drog iväg igen, Vansbro var destinationen. Vi hade med en kompis till sonen också så det var fullt i bilen. Det blev en mysig helg med sol och värme, fricamping nära starten, två lopp för mig och ett för småkillarna. De simmade Lilla Vansbrosimningen i bassängen vid mål och var väldigt nöjda efteråt. Jag simmade Vansbrosimningen 3000 meter på lördagen och simmade in på en 82:a plats på tiden 43,07. En tid jag var långt ifrån nöjd med men jag tyckte ändå att själva simningen kändes okej. På söndagen simmade jag Vansbro Tjejsim 1000 meter och hamnade på 24:e plats med mina 15,19. Det loppet kände jag mig väldigt nöjd med – nu ska jag ”bara” orka hålla det ungefär fyra gånger så långt så kan jag hålla timmen på en IM-simning…

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade