Skidlördag och Träna med Hellner

image

Idag var det kretstävling igen och sonen tog sig an uppgiften med stor entusiasm. Han har blivit så duktig på att åka och tycker det är så kul!
Jag gick från jätteförkyld i torsdags till pigg igår – som det brukar vara när jag blir förkyld. Skönt också för jag hittade en Hellnerutmaning som jag vill vinna men jag ligger jättelångt efter eftersom den redan pågått några veckor när jag gick med. Så nu har jag åkt 80 km skidor på ett dygn och är rätt sliten (jättekonstigt…) och imorgon är det bara på det igen. Då blir det ett långpass cykel, ett pass rullskidor och ett pass på snö. Börjar dock tröttna en aning på konstsnöspåret nu även om jag är väldigt tacksam för att det finns. Men jag har ju åkt en sådär 160 varv därute igår och idag… Fast när jag simmar blir det ju också en del upprepning så jag är väl van. Nu är det sovdags så jag orkar träna imorgon…

En kommentar

 • Liselotte, 22 februari, 2015

  Wow – skulle aldrig klara det du beskriver mentalt (eller fysiskt för den delen 😉 ) Var på ett lite extra långt spiningpass igår och slogs av hur jäkla fort jag blir trött av bara tanken på att göra samma sak länge – huvudet signalerar att jag är helt slut långt innan jag är det ”på riktigt”. Är alltså imponerad av alla som lyckas nöta så där.

  sv: Precis! Allt du skriver är sådant jag ofta föra fram här – både på grund av den hälsostress det kan skapa (med sjukdomarna jag har erfarenhet av som följd), men också för att jag blir så urbota less på all hype kring mat och vad andra äter! Det finns liksom fler aspekter på livet – och vissa är bra mycket mer intressanta 🙂

  Om att tacka nej: http://liselotte.livskick.nu/2015/02/17/skot-din-semla-sjalv-och-skit-i-andra/

  Om att lägga sig i andras mat: http://liselotte.livskick.nu/2015/02/16/tallriksmodellen-pa-tvatusentalet-att-valja-varandra-utifran-matpreferenser/

  Tack för din kommentar Marie!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade