Sist på cykel

Har visst varit lite dålig på uppdatering här nu, men i maj rullar allt på i vansinnig takt med sommaravslutning för flera av barnens aktiviteter, många födelsedagar och annat som tar tid och energi. Men egentligen är det ju ingen nackdel att inte hinna sitta vid dator och telefon, livet är ju till för att upplevas live.

Min fot fortsätter krångla lite till och från, inte bra! Idag har jag varit hos en läkare i Norrköping och visat upp den. Han tyckte att jag skulle byta sport, men det sa han till mig för två år sen också när han tittade på min höft och den har blivit bra, så det tog jag inte så hårt på. Han trodde i alla fall inte på en stressfraktur och det var ju bra. En överansträngning av något slag eller eventuellt en nerv som fått sig en törn. Får känna mig för lite, det är ju inte optimalt inför maran, men jag har ju ändå förmånen att ha två grenar till att träna.

Idag var jag med och körde en KM-deltävling med cykelklubben, vi var 17 deltagare och jag kom på 17:e plats… Hade dock inte väntat mig något annat, är ju en hel del killar som är eller har varit riktiga tävlingsåkare. Det blev ett väldigt bra träningspass i alla fall, jag behöver träna på att ta i lite.

I helgen hoppas jag på att kunna ta ut P2:an och finåka lite.

I övrigt har mina tankar idag gått till vår klubbkamrat som begravdes idag.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade