Simning

Kom just hem från simhallen och ett pass där, det är ju badonsdag. Jag är lite småförkyld, men känner mig pigg så jag körde på ändå. Bara lite snuva tror jag inte är farligt att träna med och jag känner nog min kropp så pass bra att jag känner direkt när jag börjar om det faktiskt är en infektion i kroppen och jag inte borde träna.

För ett par månader sedan fick jag en ny simtränare och nu är det så vansinnigt roligt med simningen! Han heter Ola och är så himla engagerad och vettig och gör jätteroliga pass, dessutom märks det att han verkligen gläds när simmarna gör framsteg. Men det har aldrig varit så jobbigt att simma heller, för nu ställs det krav på mig, Ola är noga med tekniken och har stenkoll på vilka tider jag ligger på så att jag simmar i jämnt tempo hela loppen. Eftersom jag har fått ändra en del på min simning så har jag blivit jättetrött av att använda nya muskler, men nu känns det som att jag börjar komma in i det nya lite mer.

Jag tränar ganska mycket på egen hand och planerar mina träningspass själv, därför är det extra roligt och skönt att komma till bassängen och bara göra som någon annan säger – dessutom någon som jag litar helt och fullt på när det gäller träningsupplägget. Att träna med ”ungarna” är också kul, men jag har även sällskap av en masterssimmare emellanåt. Idag pratade vi om att det skulle kunna vara bra träning för mig att hänga med på någon masterstävling och köra typ 400, 800 eller 1500 meter. Vi får väl se.

En kommentar

  • Emmy, 15 mars, 2013

    Himla kul när du kör med oss Marie 😀 Kul att det går så bra, spännande detdär med masterstävling!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade