Simma som om du kissar i en pissoar utan att hålla…

Jag återkommer till rubriken senare, den kanske kräver sin förklaring…

En dryg vecka sen senaste inlägget och jag kan inte bjuda på en enda träningsbild. Istället får ni njuta av vår version av pepparkakshus 2015.

image

Ett hus i vinkel och en pepparkaksstuga. Det är nästan så jag gör pepparkakshus mest för min egen skull, barnen är mest intresserade av att äta Nonstop och att få slå sönder huset…

Förra veckan var en återhämtningsvecka rent träningsmässigt, jag kände mig dock inte ett dugg återhämtad. Jag körde visserligen ganska tuffa simpass eftersom jag helt enkelt kör de pass som tränarna planerat, men i övrigt var det lugna pass. I lördags vaknade jag dock med snuva så det var väl kanske anledningen till att kroppen känts tung. Vi skulle ha åkt ut till skidträningen för lite rullskidor i lördags förmiddag, men sonen visade sig också vara ganska förkyld och hade ingen lust alls att ge sig ut så vi stannade hemma. Jag låg lite utslagen på soffan och tittade på Vinterstudion istället, men det var uppenbarligen inte mer spännande än att jag lyckades somna och sova bort större delen av förmiddagen. Välbehövligt förmodligen, för sen kände jag mig mycket piggare!

Efter söndagens bakning och adventsmys blev det en liten joggingtur och då kändes inte förkylningen i kroppen längre, så det var tydligen en kort förkylning. Jag transportsprang till Ica och lämnade in ett paket – det gäller ju att använda den nya löparryggsäcken. Nu är det visserligen bara 2,5 kilometer till affären, men med lite extra slingor visade klockan 11 km när jag kom hem -lagom söndagsjogg.

Idag stod det cykling på träningsschemat och jag var sjukt omotiverad! Jag kände inte alls för trainer men jag hade inga dubbdäck på varken crossen eller mtb:n heller så det kändes som att jag ville lägga mig på golvet och sova istället. Det gjorde jag nu inte utan jag ringde Friskis och kollade om man kunde köpa in sig på pass utan att ha kort där och så bokade jag ett spinningpass. Passade på att transportspringa dit och hem, det visade sig vara 3 kilometer enkel väg. När jag väl var där insåg jag att det var ikväll jag hade planerat in att raka benen och jag riktigt såg hur lurviga de var ;-). Men det fick jag bjuda på! Jag blev mycket irriterad på en karl som fnös och liksom skrattade lite överlägset när jag frågade ledaren lite om belastning och sådant. Jäkla typ! Annars var det ett bra pass om man bortser från att jag avskyr spinning!

Haha – jag riktigt känner hur det här inlägget andas träningsglädje och engagemang 😉

Tillbaka till rubriken då. När jag simmar med klubbens vuxengrupp är det många som börjat simma som vuxna med siktet inställt mot triathlon och därför enbart lärt sig crawl. Därför blir det lite ovant när tränaren plockar in lite ryggsim till exempel och jag lade märke till att flera stycken hamnar lite sittande i ryggsimmet och då blir lite cyklande med benen. Jag skulle försöka förklara hur de kunde korrigera lite och ja – förklaringen blev som rubriken beskriver. Som om jag vet något om det? Ja, det får jag väl bjuda på.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade