Påskträning

Det är helt otroligt vad kroppens dagsform kan variera. I onsdags tog jag mig knappt igenom 14 km lätt jogg, eller det gjorde jag ju inte eftersom jag fick stanna flera gånger. Jag hade visserligen kört ett ganska tufft trainerpass dagen innan, men jag har ju alltid cykling i benen när jag springer på tävling så det borde jag väl klara av.
Jag följde upp det misslyckade löppasset med ett tufft simpass med bland annat KM i 200 meter medley (jag kom sist, bröstsim tar livet av mig) o torsdags och sen ett två timmars 70-80-talsspinning igår. Det var tänkt att jag sen skulle köra långpass löpning idag men med onsdagen känsla i färskt minne hade jag inga större förhoppningar.
Tog dock med mig sambon på cykel och dottern i cykelkärran för att få lite sällskap och pepp (och för att slippa bära vätska själv…) och drog iväg.

image

Dottern var inte till någon större nytta vad det gällde pepp eftersom hon först spelade på min telefon och därefter sov som en stock. Men det är alltid mysigt att ha familjen med och jag var så glad och nöjd över att hon inte blev uttråkad.

I början av passet gick det jättetungt och det kändes inte uppmuntrande, men jag hade också galet mycket motvind! När jag kom igång gick det mycket bättre och när vi kom tillbaka hem visade klockan dessa siffror – jag är jättenöjd!

image

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade