Ordning och reda och listor

När jag är lite stressad så rensar jag. Sorterar, märker upp, rensar ur. Är det fint omkring mig blir det fint i hjärnan liksom. Och så är det ju skönt att kunna hitta saker man behöver. I fredags kväll (alla i familjen uppskattar inte alltid hur jag väljer mina tillfällen…) var det ”min” sida av garaget som fick sig en uppdatering. Där förvarar jag alla träningsgrejor utom våtdräkt och olika tröjor och byxor.
Före:

image

image

Efter:

image

image

image

Och apropå det där med ordning och listor och sådant, idag släpptes listan över VM-klara till Motala nästa år. Jag visste ju att jag var uttagen men det är ändå rätt kul att se sitt eget namn på en lista över VM-deltagare tycker jag.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade