Önskemål?

Ni är ett gäng som kikar in här lite då och då och nu när det är nytt år och allt så tänkte jag att ni kunde få vara med och tycka till lite. Vad vill ni läsa om? Är det något ni att jag skriver mer om? Mindre? Mer detaljer från träning i form av distanser och tider eller är det oviktigt? Mer eller mindre familjeliv? Bilder? Jag kan ju inte göra alla till lags så klart, men kom gärna med förslag och feedback. Och förresten – om ni har tid och lust får ni gärna tala om vilka ni är och hur ni har hittat hit också, det vore kul.

Skriv här på bloggen (eller på jogg.se om ni läser därifrån) eller på Facebook – ser fram emot att få höra från er!

3 kommentarer

 • Johan, 8 januari, 2015

  Jag är väldigt nyfiken på motivation, hur du motiverar både träning och tävling.

 • Staffan, 9 januari, 2015

  Du finns i min blogglista på min egen blogg så jag ser när det kommer ett nytt inlägg och läser här en del. Jag inspireras av dem som trots ett familjeliv med fullt upp ändå satsar med målsättningar med sin träning så mixen av målmedveten träning och familjeliv är vad jag gillar, och kan känna igen mig i.

  Jag är inte triathlet så jag är främst intresserad av löpträningen.

 • Linda, 9 januari, 2015

  Jag gillar din mix av träning och familj på bloggen, inspirerande att läsa om hur du får ihop det. Men när du frågar, så skulle jag gärna läsa hur du lägger upp en träningsvecka/period i form av mängd, längd och intensitet. Tack för att du delar med dig:)

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade