Onsdagstankar

image

Ledig dag idag för mig och lilltjejen och jag tycker inte så värst synd om mig själv i det härliga vädret. Nu har sonen kommit hem från skolan också och barnen leker (träter…) i trädgården medan jag sitter och filosoferar.

Cykelpassen den senaste tiden har gått tungt och det har inte känts som att all vinterträning har gett något resultat alls
Men igår körde jag ett pass med min tränare Thomas och äntligen kändes det som att det fanns lite kraft i benen. Han peppade, drog och uppmuntrade och känslan i slutet av passet var mycket bättre än efter de senaste veckornas pass. Skönt, för jag behöver sannerligen lite cykelsjälvförtroende.

Vädret och naturen visade sig från sin allra bästa sida då Öljaren, sjön vi cyklade runt, var spegelblank och hela naturen liksom skimrade i grönt. Nästan så att det gör ont i själen att ta in allt det vackra. Tänker lite då och då att jag borde ta lite bilder för att lägga ut på bloggen, men nu är jag ju inte ute för att stanna och fota utan för att träna. Överlag blir det väldigt lite träningsbilder, det tar liksom lite fokus från syftet med träningen känns det som. Och egentligen så räcker det ju så himla bra med ögats egen lins och att bilderna sparas i mitt minne, ni har förhoppningsvis egna naturupplevelser att samla på.

Men hur gör ni när ni fotar under träningspassen? Jag skulle bli galen av att släpa på mobilen när jag springer, då vill jag vara så fri som möjligt. När jag cyklar har jag visserligen mobilen med men det känns som att det är långt till att stanna och be mina träningskompisar att fota när jag cyklar, då måste man ju stanna och dona. I simhallen har jag absolut inte med mobilen in till bassängen. Samtidigt kan det ju vara kul med lite bilder så berätta gärna hur ni gör.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade