Onsdag

När jag bloggar från mobilen använder jag envist t9 och då vill telefonen skriva mörda varje gång jag vill skriva onsdag. Känns väl lite sådär och dessutom undrar jag om det verkligen är vanligare att folk skriver mörda än onsdag?

Hur som helst, solen fortsätter att stråla från en klarblå himmel, men idag var luften kylig. Cykling idag, det var blåsigt! Körde först en liten runda på 40 km för att sedan ansluta till klubbens motionscykling. Antog att det inte skulle bli en lång runda första gången för säsongen, därav min runda innan. Vi var nog 25 personer så det var stor uppslutning. Passet tillägnades Arne som så tragiskt avled efter en kollision på Mallorca.

Det var ett bra pass och många trevliga människor, jag körde med den lite snabbare gruppen och det funkade bra. Är egentligen inte helt bekväm med att köra i klunga, jag tycker att det är lite läskigt, men det är ju ändå kul när det flyter på. Det var fantastiskt vackert ute, våren som precis håller på att slå ut och solen som strålade. En liten joggingtur blev det när jag kom hem också, kändes helt ok.

Imorgon hoppar jag över terräng-DM trots att jag borde springa, men jag vill verkligen inte vara med. Simmar istället och så åker jag nog till Kumla Stadslopp på lördag, barnen är lite sugna på knatteloppet där och så ska det bli fint väder.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade