Nytt år!

Gott Nytt År på er allihop!

image

Jag tycker inte om fyrverkerier eftersom det inte känns helt okej miljömässigt att skicka upp tungmetaller hur som helst, dessutom är det så många som inte mår bra av alla smällar. Vi brukar därför köpa långa tomtebloss och hänga upp i ett träd, det blir jättefint och tyst. Det gjorde vi i år också, men sen visade det sig att min sambo även köpt lite fyrverkerier… Så gick det med det. En trevlig och lugn nyårsafton fick vi i alla fall, men vi saknade våra Uppsalavänner som var hemma med magsjuka.

På förmiddagen hängde jag på en nyårsjogg här i stan, jag sprang dit och tillbaka också så distansen landade på 19 km. Vi blev ett gäng, men lite fick vi dela på oss efter önskemål om distans och fart. Ett gruppfoto innan passet ser en aning roligt ut – jag står påpälsad som en Michelingubbe med långkalsonger och allt, medan en annan står i shorts…

image

På slutet twistade vi till det hela genom att springa en 2016-sväng inne i stan – med lite god vilja ser man siffrorna på kartan.

image

Idag har jag haft vila helt och hållet, rätt välbehövligt efter långa distanspass och flera testlopp. Jag har vilat så till den milda grad att jag sov mig igenom semifinalerna i dagens sprint i Tour de Ski, inte planerat. Hela dagen (nåja, jag gick inte upp förrän vid 11) hade jag siktat in mig på att titta på skidor och jag slog mig ner i soffan i god tid innan. Jag såg kvartsfinalerna och sen väckte sonen mig lagom till finalerna – typiskt mig.

Imorgon blir det Coopertest.

2 kommentarer

  • Raz, 2 januari, 2016

    Kul gruppjogg! Mvh En annan i shorts

  • Marie Sandberg, 13 januari, 2016

    Haha, ja det var jättekul!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade