Ny utmaning – världens bästa present!

Igår hade jag en skitdag och det var nära att jag trodde det skulle bli det idag också. Spöregn, nerbajsad bebis när vi skulle gå till skolan och så körde dottern omkull på cykeln. Men så fick jag lite mammaboost från världens bästa bvc-sköterska, bebis sov gott i vagnen på promenaden och rätt som det var dök det upp världens överraskning i ett meddelande på Messenger.

 Rickard har ju fått ett års körförbud och det ställer ju onekligen till det lite för oss eftersom det krävs BE-kort för att få köra vår bil och husvagn och jag bara har vanligt körkort. Det är husvagnen som är vår bas på tävlingar och semestrar så den är viktig för oss. Även om det väl på ett sätt är ett i-landsproblem så har vi varit bekymrade över det. När jag plötsligt fick ett meddelande av min träningskompis Andreas att han och körskolan han är delägare i, Sjögrens trafikskola , vill sponsra mig med det som behövs för ett BE-kort började jag gråta av glädje och lättnad. Vilken present, vilken överraskning! Så nu ska ni få följa mig mot ytterligare ett träningsmål – målet att klara uppkörning för tungt släp!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade