Ny samarbetspartner!

Idag väntade finpost i brevlådan, ett paket från min nya samarbetspartner:

image

image

Jag har använt Medevisalvan de senaste säsongerna och är stolt över att få samarbeta med företaget Medevi ProSalus som är ekologisk hudvård utan parabener, mineraloljor eller syntetiska dofter och färger. De produkter jag provat är Arnicasalva och Ringblomssalva. Arnicasalvan använder jag som liniment och masserar in på bland annat lår, knän och hälsenor innan tävling. Dessa partier blir utsatta på cyklingen och jag har ibland fått besvär efter lopp. Arnicasalvan går bra att smörja in innan simningen och håller sig bra även över cyklingen sen. Den är inte en salva som ger en brännande känsla som många andra liniment och först var jag lite skeptisk eftersom jag gärna ville ha den brännande placeboeffekten, men jag märkte snart att det inte behövdes. Jag har också märkt att liniment av den sorten snarare har en kylande effekt när man väl kommer igång.

Ringblomssalvan funkar till mycket, men jag använder den främst innan cykling. Med risk för att vara lite intim så använder jag den alltså i underlivet för att slippa skav. Det funkar jättebra, det känns bra att använda naturliga produkter på känsliga kroppsdelar, och cykelbyxorna känns fräscha efter en tvätt vilket de inte gör om jag använder Vaselin istället.

Nu ska jag även få prova lite nya produkter. Jag bad om något som kan skydda och rädda mina läppar som sannerligen inte mår bra av kall luft, klor, snuva och en ägare som har tagit uttrycket ”håll tungan rätt i mun” till helt nya nivåer när det gäller cykling… Jag har fått ett cerat med havtorn som känns väldigt behagligt vid första provningen. En ny hudlotion med ringblomma och en vitamincreme för ansiktet samt lite sportprodukter ska också testas och utvärderas. Efter kvällens träningspass med efterföljande dusch fick armar och ben prova Ringblomslotion och jag måste säga att den var väldigt dryg för att vara en lotion. Huden känns mjuk och fin just nu, blir spännande att se om känslan håller i sig imorgon bitti. Härligt med lite vardagslyx!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade