Nere för räkning

Jag hann med ett längdpass till innan det var dags att åka hem från semestern, finsällskap fick jag också på passet:

Sonen börjar bli riktigt duktig i spåret! Vi brukar åka tillsammans en stund, sen åker jag på lite några minuter innan jag vänder och möter upp honom igen, men nu hinner jag inte åka ifrån honom så långt på de minuterna. Sen brukar han vända tillbaka lite tidigare än jag så jag får jaga honom lite på tillbakavägen. Det blev ett mysigt pass i solen, men det blåste kallt. Jag åkte drygt 10 km och gissar att sonen körde 5-6 km. Så jag fick totalt ihop drygt 40 km längdåkning under veckan, inte dåligt ändå med tanke på graviditeten och hur jag mått tidigare graviditeter. 

Efter lunch på lördagen var det dags för hemfärd, barnen och jag åkte i backarna in i det sista på initiativ från sambon som erbjöd sig att städa stugan. Vi var pigga och glada på förmiddagen men under dagen blev dottern prickig och jag fick ont i halsen och snuva så vi lyckades komma hem med både vattkoppor och en rejäl förkylning. Dottern och jag har därefter legat nere för räkning hela veckan, hon med feber och vattkoppor och jag med feber och förkylning. Jag vet inte när jag var så genomförkyld senast, tur att dottern inte är pytteliten längre för då hade nog sambon fått vara hemma och vabba trots att jag var hemma. Nu börjar vi piggna till och kunde igår åka iväg på dotterns födelsedagspresent som var mellogenrep i Linköping. Idag hade jag hoppats på ett pass på gymmet, men än så länge ligger jag kvar i sängen och tittar på Vasaloppet och känner mig inte alls i träningsform. Jag tar en promenad med dottern på förmiddagen och känner efter hur kroppen känns tror jag. 

Glädjande är att jag skrivit på nytt sponsorkontrakt med Katrineholms Kommun. Det känns hedrande och kommer definitivt att underlätta för mig att komma tillbaka  efter graviditeten. 

Trevlig söndag på er!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade