Mer therabandsträning åt folket

image

När jag tränar hemma ska jag inte tro att jag har ensamrätt på det – ska jag så vill alla andra. Tur att jag har flera olika gummiband och att sambon står ut med sina tre yrväder och lugnt fortsätter att laga mat…

Just nu tränar jag (försöker i alla fall) upp bröstrygg och diverse skidåkarmuskler bland annat, försöker köra lite styrka ett par gånger i veckan men det är inte alltid det funkar. Själva tanken med att träna hemma är ju god, men i praktiken blir det lite sisådär ibland. Någon behöver hjälp på toa, maten blir klar, det ringer, någon har lånat träningsredskapet eller så börjar den som skulle utföra övningarna att hänga tvätt eller något. Det gäller att försöka vara lite disciplinerad men samtidigt måste jag ju finnas till för familjen när jag är hemma.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade