Mellanmål…

Alla pratar om dessa bananpannkakor hela tiden så jag tänkte att jag skulle prova. Mest verkar det vara LCHF:are som kör med det (får man äta bananer då förresten?) för att det inte är mjöl och så i, och jag känner inget behov av att dra ner på kolhydrater men däremot skulle jag behöva variera mina mellanmål lite. Sagt och gjort, jag mosade ihop smeten och stekte (vad som var tänkt att bli) två pannkakor. Det såg ju inte riktigt ut som på de bilder jag sett…

image

Inte var det speciellt gott heller, som stekt ägg med banansmak ungefär. Får se om jag ger det någon mer chans, känns tveksamt.

2 kommentarer

  • Claes, 6 september, 2014

    Haha! Vill minnas att det såg ut ungefär lika för mig första gången. Prova köra det med stavmixer om du har. Jag brukar ta 1 banan på 3 ägg för att få bra konsistens. Lite chia eller linfrö i, och om jag vill lyxa, lite vaniljpulver. Ät med bär och grädde eller smält smör. En annan variant är att ta en kylskåpskall pannkaka och bre smör på, mycket kanel, rulla ihop och trycka i sig. Som en ogräddad kanelbulle! Okej.. Kanske inte alla gillar :)

  • Marie Sandberg, 6 september, 2014

    Jag åt den naturell, kanske är godare med något på förstås. Ska testa med bär nästa gång.

Kommentera





  • Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade. Sidan är skapad av Johan Eklöf.