Maraton och Mozart

image

Nyss packade jag för maran på lördag, vi åker nämligen iväg med husvagnen redan imorgon efter jobbet. När jag kommit en bit på väg med packningen insåg jag att det nog mer såg ut som att jag skulle ordna ett eget sjukvårdstält än som att jag skulle springa… Jag får sällan blåmärken (vilket är tur eftersom jag är så klumpig, annars skulle jag nog se misshandlad ut för jämnan) men det jämnar jag visst ut med att få skavsår av det mesta och på de flesta delar av kroppen. På händer och fötter, revbenen, under armarna, i ljumskarna, runt midjan, på höftbenen, på ryggen, på axlarna – ja ni fattar? Så därför lär jag få användning för min packning, fötterna ska tejpas och plåstras omsorgsfullt på alla ställen som brukar få blåsor och sår och många delar av kroppen ska smörjas in. Har fortfarande ärr efter en del skavsår som jag fick på Vintermaran i höstas.

Från det ena till det andra, jag är ibland en aning ombytlig. Från att packa, planera vätskeintag och städa husvagn till att googla på Spotify efter en låt jag vill höra. Vet tyvärr inte vilken kompositör eller vad låten heter så nu lyssnar jag på Vivaldi och Bach (inte troligt, fel stil på musiken) samt Beethoven, Mozart och Chopin (mer troligt) samt en massa filmmusik. Mycket fin musik finns det, men den låten jag ville höra hittar jag inte. Typiskt, jag ville ju höra den och är inte så värstans flexibel direkt…

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade