Måndag

Alltså, det här med omställning till sommartid är inte riktigt min grej – jag blir trött! Det är klart att det är skönt med lite ljusa kvällar, men det är lite tungt med tidiga mornar så här i början.

Idag blev det därför en riktig måndagmorgon på alla sätt. Alla var jättetrötta, det blev mycket tjafs och det slutade med att vi (tack vare en snäll busschaufför) blev hämtade nästan utanför dörren…

Resten av dagen blev bättre och det var ju skönt, men imorgon får helt klart bli en vilodag på alla sätt! Måste ta hand om både kropp och själ – bara det att själen mår himla bra av hård träning men nu vill kroppen vila lite. Men det ska bli riktigt skönt, jag uppskattar vilodagar.

Idag simning, men jag fick ett litet återhämtningspass eftersom jag var sliten – har tränat ganska hårt, men bra, ett tag. Och så var det ju det där med folk på botten av bassängen… Idag var det för all del tomt under just min bana, men jag fick banan bredvid hoppbassängen där dykarna håller till och de höll på med olika lampor nere på botten. Nu har jag ju lite svårt att fokusera på en sak i taget ibland och jag tyckte att det där med lamporna var lite spännande. Tills jag simmade med ansiktet före in i linan mellan banorna…

I övrigt har jag skickat ett sms till vår PA-konsult där jag informerade om att jag själv hade packat med mjölk till simhallen idag – behöver jag tillägga att det inte var tänkt att skickas till henne?

Men imorgon är det tisdag!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade