Lyx

Först måste jag bara säga att det verkar funka lite dåligt att kommentera på sidan, så om du har skickat en kommentar den senaste tiden och inte kan se den på bloggen får du gärna maila den till mig: marie_sandberg_81@hotmail.com

Idag är jag på kurs. Just nu ligger jag i en hotellsäng. Båda sakerna är ovanliga som landstingsanställd så det är lyx. Jag utbildas till Barnrättspilot och det är superintressant och något jag brinner för. Tyvärr har jag lite svårt att sitta och lyssna eftersom jag lite förenklat funkar som så att jag antingen behöver röra på mig eller så somnar jag. Men jag har varit sjukt effektiv idag, ibland är det så skönt! Lunchen, snabbt ner med mat och sen en kvarts powernap på rummet. Fika, ner med en muffin (försökte mig på någon slags hälsokaka också men den var sjukt äcklig) och så upp på rummet och byta till löparkläder. Klockan 17 slutade kursen och då var jag redo att sticka ut i löparspåret direkt. Hann med 15 kilometer skön och kravlös löpning med efterföljande dusch innan den gemensamma middagen och jag har hållit mig vaken och alert hela dagen.

Vi är på kurs på Båsenberga som ligger utanför Vingåker, här finns också skidbacke och motionsspår så jag har hängt här en hel del genom åren. Jag älskar verkligen deras motionsspår! Det är väldigt kuperat men jag blir aldrig stum i benen, kroppen gillar att springa här. Omgivningen är riktig trollskog, underbart fin (om än lite sönderkörd här och var eftersom SM i enduro avgjordes här förra helgen) och avkopplande. Jag tror alltid mina ben känns fina i Båsenbergaspåret och det känns skönt för själen, speciellt nu efter en lång period med bly i benen.

Nu är det sovdags, får se om det blir ett inlägg om helgens Lidingölopp och triathlonläger imorgon.

image

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade