KK-joggen

Nu pågår ju Katrineholmsveckan som alltid vecka 32, det kanske får bli ett inlägg om det någon dag. Idag var det i alla fall KK-joggen (KK står för Katrineholmskuriren, det brukar alltid vara någon som reagerar på förkortningen…) som stod på programmet. August startade först och sprang sina 1,2 km jättebra, han var väldigt nöjd efteråt.

Jag sprang kvartsmaran och kan, så här i efterhand, konstatera att jag nog verkar prenumerera på fjärdeplatsen – för tredje året i rad sprang jag in som fjärde dam. I början kändes loppet bra, men efter ungefär 8 km tog benen slut och jag fick nästan släpa min fram (kändes det som i alla fall). Jag tappade tredje dam då, vi hade sprungit och hjälpts åt att dra fram tills dess. Halva loppet vräkte det ner regn, men det var ganska skönt och dessutom börjar jag vänja mig vid dåligt väder på tävlingar (exempel: skyfall och översvämning på förra årets KK-jogg, sju timmars regn på Vätternrundan, ymningt snöfall på Öppet Spår och skyfall och övervämning i Vansbro. I Vansbro berörde det väl mig ganska lite eftersom jag ändå var i vattnet, men efteråt var ju allting blött).

Trots allt kom jag i mål på en rätt bra tid, 41,34 och det blev 39,24 på milen – äntligen under 40 på milen! Det är fyra damer som får pris så jag får väl vara nöjd med placeringen också även om löpkänslan var så där idag. Det är ju alltid välbehövligt med ett extra tillskott i kassan, idag blev det 1000 kr. Dessutom ett årskort på Hälsogymet (de stavar så, men det ser konstigt ut?) som jag fick i pris för bästa lokala löpare.

Väl hemma fick det bli ett bubbelbad, sedan lite OS. Nu ska jag stretcha lite och sedan är det läggdags, eller egentligen för längesen.

En kommentar

  • Pernilla, 8 augusti, 2012

    Grattis! Du är så bra…

    Kram!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade