Kantstött och manglad

image

Ja till viss del får jag väl skylla mig själv. Är rätt färgglad på knäna efter att ha tagit fel på vilken del av glaspartiet som var öppet när jag skulle gå in på altanen – hoppas ingen granne såg… Rutan höll i alla fall men jag blev lite mörbultad för jag hade ju bråttom som vanligt ;-).

Igår kände jag mig dessutom som att jag hade blivit överkörd av en traktor eller något liknande för då hade jag varit vaken i stort sett hela natten med hemska magkramper! Som tur är så händer det inte så ofta, kanske ett par gånger om året, men det är verkligen inte behagligt. Fick vara hemma från jobbet igår för att ta igen lite sömn och försöka få i mig något mer än a-fil. Simmade ändå på kvällen då det här inte känns som någon infektion och dessutom brukar kunna lindras av att röra på sig. Sa inget om magen till tränaren men jag var lite orolig i början av passet för jag var rätt sladdrig, men jag blev piggare och piggare ju längre passet gick – skönt. Vi körde mycket teknik och korta serier men det var rätt hög puls. På slutet körde vi lite 50:or som skulle gå i tävlingsfart. Kändes soft tyckte jag, men då förtydligade Ola att han inte menade min tävlingsfart på 2000 eller 4000 meter – det kunde jag ju ha räknat ut kanske…

Jag ska aldrig mer klaga över att det är kallt i vår simhall efter att ha hängt i Strängnäs simhall i söndags tillsammans med cirka 150 stycken 7-11-åringar med tillhörande familjer. Där var det väl sisådär 40 grader och jag var svimfärdig hela dagen! Kanske bra träning inför Stockholm Maraton, det ser ut att bli varmt den närmaste veckan. Det var i alla fall hur kul som helst att se alla ungarna från klubben kämpa och heja på varandra och min nästan sjuåring var jättenöjd med sina lopp!

Idag vågade jag mig ut på en joggingtur, har varit väldigt försiktig med min fot. Det kändes bra! Jag sprang 13 km i cirka 4,35-tempo och det var så skönt att springa igen! Har inte vågat sedan Vårruset eftersom jag hade lite känning i foten då, men idag kändes det ingenting.

I övrigt har jag påbörjat en väldigt prioriterad (…) förberedelse inför tävlingssäsongen, nämligen en mild variant av Brun utan sol. Har aldrig använt det förut, det ska bli spännande att se hur det blir. Tyvärr luktar den illa (sambon säger att det inte känns någonting, men hans luktsinne är inte i klass med mitt…) så vi får väl se hur uthållig jag kommer att vara.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade