Just idag är jag stark…

I torsdags blev det både en timmes simning i sjön på förmiddagen och lite löpning på kvällen. Så pigg som jag kände mig i kroppen var det längesen jag gjorde, det känns som att kroppen var återhämtad när den väl kom i energi- och vätskebalans igen. Det tolkar jag som ytterligare bevis för att det inte var styrka och uthållighet det var fel på i Kalmar, utan att det var något annat i kroppen. Den här veckan har ändå varit lugn träningsmässigt eftersom jag tror att det är viktigt med återhämtning. Torsdag och fredag passade jag på att simma en timme medan dottern skolade in sig på 5-årsförskola en stund på förmiddagarna och så joggade jag lite på torsdagskvällen.

image

image

Idag tog jag en runda på racern och det märktes att jag använde cykelbenen mer än löparbenen i Kalmar, cyklingen kändes seg. Jag tränade på att inte tvinga mig själv till att ligga på för hög ansträngning utan körde på lugnt. Jag måste bli bättre på att skilja på lugna och hårdare pass på cykel och inte bara köra runt på halvhårda mellanmjölkspass. Det ska bli riktigt roligt att skissa upp grundträningen lite här framöver!

image

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade