Julita Triathlon

Den gångna helgen hade vi uppstart och kickoff inför med Julita Triathlon, mycket trevligt. Enligt min lillebror hade vi missuppfattat begreppet kickoff då det i hans värld tydligen innebär stora mängder öl, men jag känner mig mer nöjd med vår variant faktiskt. Dagen startade klockan 9 med en föreläsning av Coach Dala, mycket intressant om träningslära.

image

Därefter var det träning av olika slag – de allra flesta var tappra och körde Military Training i den kalla leran, medan de som var lite skadade körde gym och jag, som kände att jag behöver hitta tillbaka till basträningen efter sjukdom, sprang ett distanspass på 16 km. Det var väldigt lerigt ute på grusvägarna, riktig vårlöpning!

image

Efter träningen följde bastu och dusch och gemensam lunch innan vi avrundade dagen med lite prat om den kommande säsongen. Alla närvarande fick berätta om sina mål och önskemål med Julita Triathlon och det var så roligt att vi var en sådan blandad skara med olika prestations/upplevelsemål men med väldigt lika värderingar kring föreningen. Jag tycker nog att man kan sammanfatta det med gemenskap och en klubb för alla! En mysig dag!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade