Jag och min minicoach

Idag fick jag fint sällskap på träningsrundan – hade dottern med i cykelkärran. Hon hänger med lite då och då, vissa gånger blir hon väldigt rastlös och tjatig men idag gick det jättebra! Visserligen hör jag inte hälften av vad hon säger när hon glatt pladdrar på utan uppehåll men om jag svarar lite då och då så är hon nöjd. Hon har med sig dockor och dockkläder, en padda med nedladdade spel, vattenflaska, kex, russin och filt så det går ju ingen större nöd på henne. Det är ju inte direkt så hon sitter och njuter av omgivningen och kopplar av, men huvudsaken är att hon trivs när jag släpar med henne ut.
Idag försökte jag vara lite taktisk och planerade in ett stopp hos barnens farmor och farfar halvvägs, som tur var så var de hemma och vi fick en liten paus och blev bjudna på mjölk, lingondricka, äpple och hallon innan vi rullade hemåt igen.

Väl hemma åt vi omelett och badade skumbad – mysigt!

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade