Jag kom av mig lite

Luften gick ur mig lite i och med Lenas olycka, det väckte mycket tankar. Men mitt liv finns ju kvar och det bästa jag kan göra är att verkligen leva eftersom man aldrig vet vad framtiden ruvar på.

Det är knappt så jag vågar skriva det, men min hälsena känns jättebra! Har kört lite specialbehandling på den och igår kunde jag komplettera min lilla joggingtur med 4 x 1 km i tröskelfart utan någon känning alls – så himla skönt! Tyvärr har ju mina diverse fotproblem gjort att jag inte har kunnat träna löpning ordentligt på ganska länge. Har dock inte behövt göra några längre uppehåll helt och hållet men jag är absolut inte i den löpform jag skulle vilja. Men det är bara att gilla läget. Jag skulle kunna göra som flera av mina ”triathlonkollegor” som också ska köra Kalmar – hoppa över SM i Jönköping för att få till mer träning. Men jag tycker så mycket om medeldistans och vill gärna prioritera Jönköping, Kalmar får väl gå som det går – det är ju ändå debut och ”se och lära” Ironmansammanhang.

I tisdags var vi nere i Jönköping och kollade in SM-banorna. Det tog väldigt lång tid för cykelbanan var lite klurig att hitta tyckte jag. Och vad säger man om cykelbanan? Ja, den är ju…kuperad… Man kommer att få användning för växlarna i alla fall. Löparbanan är trevlig och flack och det kan nog bli mycket publik. Ser fram emot helgen!

image

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade