Ingen ska kunna påstå att jag inte förbereder mig

image

Står det att Maxim Hypotonic Sports Drink serveras på Stockholm Marathon – ja, då dricker jag det. Apäckligt! Men det är ju all sportdryck enligt mig, den här var väl inte värre än någon annan. Men det är bra om magen har testat. Är det kortare lopp bryr jag mig inte, men på en mara i maj blir jag ju sjuk om jag bara dricker vatten.

2 kommentarer

  • Johan, 18 april, 2014

    Hjälper dom verkligen då?

  • Marie Sandberg, 21 april, 2014

    Nja, alltså det är ju egentligen mer energi i saft, men det är ju salt och mineraler i sportdryck så att man ska kunna upprätthålla vätskebalansen. Ursäkta sent svar, det tog visst ett tag innan jag hittade din kommentar…

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade