Inga nyårslöften på gymmet

Nej, folket som tränar på mitt gym verkar inte ha avlagt några träningslöften till nyår – det har ekar helt tomt där när jag varit där nu i veckan. Rätt sunt tror jag, att inte avge nyårslöften alltså. Det är nog bättre att försöka hitta en lagom nivå hela året och inte försöka krysta fram något ångestfyllt bara för att kalendern byter siffra. 

Skönt för mig att husera helt själv dock. Jag har tränat på och haft fint sällskap av Vinterstudion och Tour de Ski på TV:n, jättehärligt! Förstår inte varför jag dragit mig för att gå till gymmet för att jag inte ville gå omkring där med min ”nya” kropp – det är inte som att det brukar vimla av folk där. Nu har det i alla fall varit roligt och gått bra. 

Det blev till och med en liten magbild, en utmaning för mig! Magen och rumpan växer i samma takt 😉 

Jag kör crosstrainer och kör styrkeövningar som syftar till att stärka upp kroppen, både nu för att förbereda mig för en tyngre kropp och också för att lättare kunna komma tillbaka till en stark och välfungerande kropp efter förlossningen. 

Idag blev det ett simpass med triathlonklubben, kul! Vi var 16 stycken på blandade nivåer, trevligt och ett bra pass! 

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade