I mål!

Det är några veckor sedan jag skrev ett inlägg om hur jag önskade bort hela januari på grund av stress – nu har jag överlevt! Och mycket av det jag hade ont i magen för blev så mycket bättre än jag vågat hoppas, jätteskönt! Nu väntar en fullspäckad musikalhelg, bara det roliga kvar med föreställningar och sköna människor. Jag gör nog så att jag lägger tre, fyra dagars helvila från träning faktiskt. Det är en lugn träningsvecka och inte hela världen om jag vilar mer än planerat, det gäller att få ihop hela vardagen. Även om folk ibland får för sig att jag är en övermänniska som orkar vad som helst så är det inte så. Blir jag jättesugen på att träna så kanske jag sticker ut och springer en stund, annars räcker det nog bra med fyra dagar med 10-timmarspass rep och föreställningar.

Det blev ett halvlångt långpass i söndags, 26 km med sonen med på cykel 20 av dem. Först var jag trött och illamående, men sista halvtimmen hade jag vaknat till och kände mig pigg i kroppen. Simning måndag, ett annorlunda pass med tidsangivelser istället för distanser. Vi körde bland annat 20 min frisim, 2 x 10 min arm, 4 x 5 min ben och så vidare.

I tisdags skrattade sambon åt mig när jag kom hem efter vad jag hade tänkt skulle bli ett halvlångt joggingpass, men vad som visade sig bli 20 km med inslag av backintervaller. Jag är inte alltid så bra på att räkna… Någon cykling blir det inte den här veckan och så får det vara ibland, igår valde jag en långpromenad med en kompis istället och det var ett bra val! Inte för att jag blir en bättre cyklist av det utan för att jag behövde det som människa.

För övrigt så ska man visst hitta på smaskiga rubriker, då blir folk nyfikna 😉

image

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade