Hur gick det här till?

Imorgon ska jag tävla SM i duathlon. Ni hör själva. SM. Duathlon. Jag. Alltså, jag har aldrig kört duathlon, jag gillar inte kort och snabbt och jag…anmälde mig visst till SM. Och ja, jag är grymt oförberedd – har inte suttit på tempon sen Tjörn Triathlon i augusti förra året. Eller jo, det har jag men då har cykeln suttit på trainern. Till råga på allt har jag typ legat på soffan hela vägen och jag har inte målat tånaglarna. Det sistnämnda kan jag ju i och för sig åtgärda ikväll…

Så hur kom jag nu på den här idén? Det är inte så konstigt egentligen, sonen och jag ska ju på läger i Upplands Väsby i helgen och det är just där som tävlingen går av stapeln. Barnklassen ingick i lägret för de som ville det och jag tänkte att om vi ändå var där så kunde jag ju lika gärna köra jag också. Fast då måste sambon och dottern också med för sonen kan ju inte vara själv när jag tävlar. Och då måste vi åka två bilar upp så att sambon och dottern kommer hem sen. Och eftersom vi bara har en bil så måste vi låna en av mina föräldrar. Och så ska det regna.

Ni hör ju själva, det blir kanon det här! Wish me good luck :mrgreen:

image

2 kommentarer

  • Linda, 30 april, 2015

    Härligt Marie!

  • Marie Sandberg, 30 april, 2015

    Tack

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade