Hur är läget inför Kalmar egentligen?

Tyvärr blir svaret: sådär… Knäet jag slog i på Nyköping Swimrun är inte så bra som jag hoppats på. På morgnarna känner jag ingenting, men håller jag igång för mycket gör det riktigt ont frampå dagen. Någon annan som ha erfarenhet av att slå i en kroppsdel och ungefär hur länge det brukar kunna sitta i? Simma och cykla är inga problem så simning i ett ljummet Kalmarsund och en testtur på en kort del av cykelbanan har det blivit sen vi kom till Öland i lördags, men springa är inte aktuellt i nuläget. Visst, knäet är helt okej om jag äter Ipren men något som INTE är okej är att äta antiinflammatoriska läkemedel vid tävling då det kan orsaka temporär njursvikt och även ökar risken för blödningar. Jag ska till en naprapat i Kalmar imorgon bitti och resonera lite. Vore liksom skönt att veta mer exakt vad det är som gör ont och vad jag kan vänta mig. Springa med smärta klarar jag, men sen finns det ju lägen där det faktiskt inte går att springa. Vi får se.

Nästa bekymmer är av medicinsk och kvinnlig karaktär. Jag har bytt p-piller. Eller det har jag egentligen inte, utan min barnmorska föreslog en sort som skulle vara exakt samma, men billigare. Jag frågade om biverkningar och hon sa att eftersom det är samma substans så skulle jag inte märka något. Det var fel. Jag borde nog ha lärt mig att min kropp inte funkar så, nu mår jag konstant illa – typ graviditetsillamående. Jackpot alltså… Jag vill bara äta gröna äpplen och det förstår nog alla att det är ett rätt omöjligt uppdrag att genomföra en Ironman på gröna äpplen… Men äta på schema kan jag så det är det som gäller.

Ni hör ju själva – det kommer ju bli bra det här… Det positiva är att jag slipper prata så mycket om tidsmål och sådant, fast det är i och för sig ingen hemlighet att jag inte är här för att bara ta mig runt.

image

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade