Hur är formen då?

Jag har fått nya hjul! Min mamma ringde för några veckor sen och sa att hon ville köpa hjul till mig. Jag blev så glad att jag knappt visste vad jag skulle säga. Jätteroligt såklart. Sen antar jag att arvet efter morfar gjort det möjligt och jag hade mycket hellre haft honom kvar, men jag tänker också att morfar hade velat att jag skulle ha hjulen. Bland det sista morfar sa till mig var ”Har du motionerat något idag då?” – han var så stolt över mig.

image

Hjulen är ett par Shimano-rs81 och det är nog rätt lagom för mig och min nivå. Jag har provcyklat dem några mil och det kändes bra, men svårt att säga om jag blir snabbare. Men man ska ju aldrig underskatta placeboeffekten…

Nu på lördag blir det SM på medeldistans i Jönköping och det ska bli kul. Förutom den lilla detaljen att prognosen säger 13 grader och regn… Hur som helst, det blir intressant att se hur formen känns, tycker att löpformen inte känts så bra som jag önskat den sista tiden. Å andra sidan har jag cyklat mycket så jag kanske bara har varit lite trött i benen. Nu är det lugn träning som gäller fram till helgen och i söndags fick jag till ett riktigt bra och skönt brickpass då jag, direkt efter min provcykling av hjulen, hängde på som farthållare åt ett gäng som ville springa kvartsmaran under 50 min. Skön jogg och då kändes benen rätt så lätta.

Jag simmade en timme i sjön igår efter dotterns triathlontävling. Det var blåsigt och det gick tungt, dessutom undrar jag vad det är i den där sjön egentligen eftersom jag alltid nyser som en galning flera timmar efter ett simpass där.

Nu ska jag kolla in lite start-PM och annat om det är något jag vill skriva ut innan vi packar ner dator och annat. Imorgon rullar vi söderut, vi hörs!

En kommentar

  • Thomas G, 24 juli, 2015

    Lycka till då

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade