Hur är det med motivationen?

Såg ett inlägg på Facebook där en av deltagarna i vår träningsgrupp fått lite problem med motivationen och då kom jag på att jag kanske skulle skriva ett motiverande inlägg. Helt ovetenskapligt, säkert ganska rörigt och bara byggt på mina egna tankar och erfarenheter. Men kanske hittar du något som just du kan ha användning för – håll till godo!

Först av allt vill jag säga att det måste få vara ok att hoppa över träningen ibland ändå, så här års kan det vara övermäktigt nog att hinna med lucialinnen och läsläxor med barnen. Jag tycker att det måste finnas åtminstone en grundtanke att man vill ta sig ut på ett pass, det är bara lite för motigt att ta sig tiden eller bara att orka byta om. Vill man inte alls utan bara känner att man borde så blir det kanske inte så bra, det är ingen idé att gå runt med dåligt samvete. Men har man ett mål, har man kanske fått känna på hur roligt det faktiskt kan vara att träna eller vet man att det brukar vara så himla skönt med den där varma duschen efter ett träningspass – ja då kommer det lite tips här:

Mycket av tipsen är kanske lättast att applicera på löpning men det är också kanske de passen som är jobbigast att komma iväg på, för om man ska på simning eller spinning så har man kanske ett pass man bokat sig på. Men passa på och njut av friheten med att kunna sticka ut precis när som helst.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade