Höstlov

Jag och barnen har höstlov den här veckan så då tränar vi lite tillsammans. De är nog mina bästa träningskompisar, jag får onekligen lite mer avslappnad syn på träningen (eller är så illa tvungen i alla fall) när det ska stannas för att kolla fina pinnar, äta några kex eller peta iordning håret under hjälmen. Jag är stolt över min lilla fyraåring som på starka små ben cyklade 9 km idag med mig joggandes bredvid, storebror var också med (även om han gärna hade suttit hemma med Ipaden istället…). Nu cyklar lillskruttan helt själv, dock kan hon inte stanna och kliva av själv så jag måste vara med och vara beredd att hugga tag hela tiden. Som hon har längtat efter att få cykla med mig när jag springer, allt som storebror gör till ju hon också.

Nu ikväll blev det en runda mtb, jag satsar verkligen på att få till bra cykling nu i höst och vinter. Jag kör långa pass på trainer, kör själv på mtb:n och cyklar en del ihop med träningskompisar från cykelklubben. Det är roligt för de peppar, tjatar och skäller på mig – allt för att hjälpa.

Det blir lite safari när man är ute i mörker. Förra veckan höll jag på att krocka med en jättestor grävling som rusade fram (nära hjärtstopp där…) och idag åkte jag förbi en hel rådjursfamilj som låg och kikade på mig – häftigt!

image

image

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade