Helgens träning

Ett cykelpass blev det som planerat i fredags, fast det var lite gråkallt. Jag MÅSTE verkligen bli bättre på att cykla, hoppas det blir roligare när min P2:a kommer. Fick ihop 84 km och efter det var jag ganska stum i benen, hade väl lite av halvmaran kvar i benen kanske. Har varit dålig på brickpass nu i vår, men kände att jag behövde jogga ur benen i alla fall pyttelite efter passet. Fick sällskap av Irma och vi körde 2,5 km – mer känns det knappast som att man kan begära av en 99 cm lång person som cyklar på en 12″-cykel med stödhjul.

På påskafton blev vi barnfria på kvällen efter att Irma följt med mina föräldrar hem för att sova över och August fortfarande var i fjällen, så då tvingade jag med Rickard ut på mountainbiken när jag skulle jogga en sväng. Vi körde min 14 km-runda i skogen och jag fick vänta på honom rätt många gånger, haha.

Vilodag igår men idag var det långpass löpning på schemat. Totalt blev det 34 km varav jag hade sällskap av familjen på cykeln i ca 18 km. Är rätt imponerad av August som cyklade 18 km – bra jobbat när man inte ens har fyllt sju år. Nu börjar jag känns mig hyfsat ikapp med träningen inför Stockholm Maraton, men jag får ju för allt i världen inte glömma att det är triathlonpremiär om två månader så det gäller att ligga i med de andra grenarna också!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade