Hej o hå!

Nu är jag sjukt värd att få ligga på soffan efter en helg som gått på 120 % – konstant! Jag tycker i och för sig inte att jag måste varken försvara eller förtjäna en stund på soffan, men nu var det extra gött! Jag kom hem i torsdags kväll efter totalt kaos på Stockholms central eftersom i stort sett alla tåg var inställda, gick upp tidigt i fredags och iväg till jobb, fritids och förskola. Fast på förskolan stod en stor lapp om magsjuka och eftersom jag inte ville att dotterns födelsedag skulle firas med kräkningar så fick hon följa med mig till jobbet en stund tills min pappa kunde hämta henne. Jobbdagen flög fram med hembesök, massor av nya patienter och ronder. Blev hämtad på jobbet av sambo och dotter och så blev det affärsturné för att införskaffa diverse sugrör, servetter, vårgardiner, ingredienser för tårtbakning och annat för en kalashelg. Hem och sy upp gardiner, städa och fixa. Både torsdag och fredag blev träningsfria på grund av tidsbrist men igår morse var det dags för långpass cykel. Eftersom det dels var storm ute och dels att jag hade tidsbrist så blev det trainer. Det stod 3-3,5 timme på schemat, men 2,5 var vad jag lyckades få tid till, sen var det dags att förbereda dotterns barnkalas i skolans gympasal. Hon hade bjudit hela sin avdelning på förskolan och några andra kompisar och trots att det var en del sjukfrånvaro var det 23 barn som stojade runt. Kul men tröttande och sen skulle det städas. Hem och fortsätta städa, baka minimuffins och cakepops, slå in paket, blåsa ballonger och diverse annat pyssel. Stupa i säng, upp och gratulera nybliven 6-åring, fortsätta baka och fixa och sen ville jag verkligen ut och få lite luft. Ett pass i halvmarafart stod på schemat och riktigt så fort orkade jag inte springa, men det blev 13 km i 4,24-tempo i alla fall. Jag får ju skylla mig själv att det går tungt när jag inte värmer upp heller.

Resten av dagen har gått i ett med tårtbakning, kalas och middagsgäster – därefter var det nattning, återrapportering till Idrottslyftet och träningsregistrering. Dottern och jag bakade en Elsatårta tillsammans, visst blev den ganska fin?

image

Det är ett par veckor kvar på den här intensiva perioden för om två veckor är det musikalpremiär, sen längtar jag efter långa cykelpass utomhus och sovmornar!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade