Hej höst, sol och kravlösa träning 

Nu är det vardag igen och då är regeln ”ingen skärm förutom tv:n efter kl 21” tillbaka, det är väldigt skönt men det gör också att det blir lite mindre tid för att blogga. Men nu är jag här med en liten uppdatering igen. Min kropp har ju ställt upp på mig på ett fullkomligt fantastiskt sätt i sommar, så det var kanske inte så konstigt att den fick nog till slut. Jag är sliten nu och mitt vänstra knä spökar lite – dock trevligt med lite omväxling eftersom alla mina skador brukar komma i höger ben… Såret på foten är äntligen läkt, de enorma turkosa antibiotikakapslarna är slut och jag klarade mig mirakulöst nog nästan helt utan biverkningar. Knäet är undersökt, jag har unnat kroppen en rejäl massage hos toppencoachen Dala och – jag har haft svårt att hålla mig borta från tävling… 

KM i duathlon förra helgen: 9 km löpning, 30 km cykel och 5 km löpning. Sliten i kroppen men knäet blev bättre (??!!) efteråt… Första dam i mål och 5:a totalt – det är ändå lite kul att springa om killar ;-).  De fina bilderna är tagna av Andreas Assermark. 

Innan loppet hade vi barnklasser med 46 deltagande barn – superkul!

Jag fick mig en rejäl överraskning när jag blev uppvaktad med blommor för min medalj i Polen och för att jag har hand om barnträningen, jag blev så förvånad och så himla glad. Bästa klubben!

Även om knäet blev bättre så är det inte bra, löpvila några dagar och sen stod ett par timmars lugn cykling på schemat. Helt galet, jag har tävlat så mycket i sommar att jag inte hunnit med att ”bara” cykla på hur länge som helst. Fick med mig ovan nämnda Andreas och ägnade sen tre (ja, vi räknade inte så bra) timmar åt att tjata hål i huvudet på honom, men den här gången hade jag i alla fall med mig bars och bananer så han slapp bogsera hem mig (fast han fick ge mig en vattenflaska). Sjön var spegelblank och luften klar, en riktig må bra-tur! Fast det kändes i benen efteråt! Sen blev det visst ingen träning alls på några dagar, därefter skulle jag träna på att inte ställa upp i ett lokalt terränglopp men det gick dåligt. Att inte ställa upp alltså. Själva loppet gick bra fast benen såklart var trötta, jag vann loppet för 7:e året i rad.

Idag har jag dragit igång gymträningen igen ordentligt, det tror jag mycket på! Vågade inte riktigt maxa men knäet känns fint så här efteråt.

I helgen är det tävlingsfritt, faktiskt den första sen 10/7. Jösses!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade