Hej från Playitas!

Ett regnigt SM i Vansbro var ju ursprungsplanen (eller ja, inte regnet såklart) men jag hamnade på ett soligt Playitas på Fuerteventura. Jag har haft en fantastisk vecka så här långt, men det har varit mycket jobb. Tog tåget till Uppsala i måndags eftermiddag och efter diverse förseningar och nya irländska kompisar så kom jag fram och hängde med Lindakatarina och hennes klubbkompisar på OW-simning i en mysig liten sjö. Hade tänkt att ta bilder men glömde. Tog en taxi till Arlanda tidigt i tisdags morse och efter flyg och buss så anlände vi till destinationen på eftermiddagen. Jag är alltså här med Svenska Triathlonförbundet för att i samarbete med Playitas jobba med Tri4fun. Det är helt ideellt men väldigt roligt, dessutom häftigt att få uppleva Playitas och Fuerteventura eftersom jag aldrig varit här tidigare. Vi har haft tre dagars triathlonskola för barn mellan 5 och 15 år, vi har också ordnat en minitriathlon, planerat, kånkat runt på hundratals (eller i alla fall 26) cyklar, vi har svettats, skrattat och ätit massor av mat. Här kommer lite Tri4fun-bilder:

image

image

image

image

image

image

image

En eftermiddag vandrade jag lite i bergen här intill, det var fantastiskt!

image

image

image

image

I övrigt har jag cyklat tre pass, då har det faktiskt varit lite molnigt, men utsikten har ändå varit storslagen. Den vita raden med prickar ni ser på bilden nedanför är vägkanten på vägen vi cyklade precis innan jag tog bilden.

image

image

Och så såg vi ekorrar:

image

image

image

Jag har sprungit, simmat i den olympiska poolen och även simmat lite OW (faktiskt utan våtdräkt). Sen har jag hunnit med att slappa en stund mellan varven även om det varit tidigt uppe, sent i säng.

image

image

image

image

image

image

image

image

En härlig upplevelse! Så något SM blev det inte, men om en vecka väntar Ironman 70.3 i Jönköping och det ska bli kul!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade