Här är han!

Jag har ju, i lite bisatser, nämnt att jag skaffat en coach. Det har funkat ganska bra att coacha mig själv under åren, men jag ville prova att ge motivationen en liten puff framåt och dessutom slippa gå runt och tänka att jag ”borde kanske köra lite mer”. Frågan var bara – vad/vem skulle jag välja? Ganska direkt föll många bort, det känns inte försvarbart att lägga 2-3000 kronor i månaden på coachning – vi har hus, två barn och dessutom har jag inte ens så mycket pengar att lägga varje månad. Jag ville inte heller anlita någon som gör träningsprogram på löpande band och/eller tar för givet att alla kan trycka in träning när som helst. Till slut insåg jag att det allra bästa alternativet fanns på nära håll, nämligen i form av min kompis Daniel Eriksson (aka Dala).

image

Han är en driven och mycket trevlig företagare som driver företaget DE Hälsa (www.dehalsa.se) som erbjuder träning, hälsorådgivning, massage och mycket mer. Han är utbildad personlig tränare, hälsoutvecklare, KBT-coach och diplomerad massör – bland annat. Jag har stort förtroende för Daniel och valde att höra om han kunde tänka sig att hjälpa mig med träningsupplägg och det ville han. Priset var mycket humant och dessutom har jag ju stor nytta av att Daniel har lite koll på min kapacitet, har sett mig i både tränings- och tävlingssituation och har rätt bra koll på hur min livssituation ser ut.

Jag är nu inne på tredje veckan av det första programmet och än så länge känns det jättebra! Jag får veta vilken prioriteringsordning passen har så att det är lätt att välja de viktigaste passen om jag inte hinner alla en vecka. Det är väldigt skönt att bara pricka av pass när de är gjorda och slippa planeringen. Än så länge är jag mycket nöjd!

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade