Full koll?

Nej, det kan man nog inte säga att jag har. I torsdags var jag inställd på en klubbtävling i löpning – som visade sig gå av stapeln den 28/4… Istället åkte och jag och simtränade, men när jag kom till simhallen visade det sig att jag glömt baddräkt, simglasögon, badmössa och öronproppar – vilket ledde till munterhet hos träningskompisarna som undrade vad jag egentligen hade packat. Tur då att min väska är en simväska som jag aldrig packar ur helt tom för när jag vände upp och ner på den så kom det fram, förutom en hel del sand och fyra borttappade Bricanyl, en gammal baddräkt utan spänst, ett par gulnade simglasögon, en sandig badmössa från någon tävling och till och med ett par öronproppar. Tummen upp på den, det blev simträning ändå även om jag var en smula rädd att baddräkten skulle falla i bitar.

Den här veckan har varit lite lugnare än planerat rent träningsmässigt och det beror mest på mitt knä. Nu är jag i alla fall igång med specifik styrketräning och akupunktur och ska träna på ungefär som vanligt så får vi se vad som händer. Idag är ett löppass inplanerat i eftermiddag, innan det ska jag tvätta och fixa lite med crossen och fixa i trädgården.

Ha en fin lördag!

3 kommentarer

 • Petra, 10 april, 2016

  Öronproppar är ett måste för mig när jag simmar. Har problem med att vatten stannar kvar i öronen och får dessutom lätt inflammation. Sen tycker jag dessutom att det är skönt att slippa ha massa vatten som skvalpar omkring i öronen när man simmar. Känns mycket skönare med öronproppar. Jag har dock inte hittat några riktigt sköna simproppar. Har du något bra tips på öronproppar att simma med som stänger ute vatten bra men inte gör ont i öronen?

 • Marie Sandberg, 10 april, 2016

  Hej!
  Jag gillar de som heter musik- och simpropp, de köper jag på apoteket. Praktiskt med snöre också, då har jag de under badmössan så kan de hänga och slänga utan att försvinna när jag ska prata med någon eller så.

 • Petra, 14 april, 2016

  Tack för tipset på öronproppar. Nu har jag testat med på simträningen. Fungerade riktigt bra för mig med. Stänger verkligen ute allt vatten ur öronen utan att göra ont. Ska helt klart fortsätta simma med dessa öronproppar. Hade även öronpropparna på mig på ett spinningpass. Helt klart bättre en va vanliga gula skumpropparna jag normalt har på spinning. Här känsliga öronen och får ont i dem när det är för hög volym så på spinningpass har jag alltid öronproppar.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade