Fler premiärer

wpid-dsc_1726.jpgEftersom det fina vädret kommit till stan fick den nya skönheten (jag menar cykeln alltså…) komma ut på en premiärtur idag. Jag måste erkänna att jag var lite pirrig innan, det är så mycket nytt och ovant med en ny cykel tycker jag. Men det gick jättebra! Cykeln kändes stabil och smäcker på samma gång och jag tyckte att det var kul att cykla! En död och en levande orm såg jag och trots det cyklade jag inte i diket. Jag tog en sväng till Vingåker och hälsade på hos mina föräldrar och fick mig ett glas mjölk, jag blir alltid sugen på mjölk när jag tränar.

I övrigt återstår det att se hur det artar sig med min fot. Vi var nere i Norrköping och sprang Vårruset i torsdags och jag kände av foten, men fick inget ont efteråt. Tror dock att jag får fokusera lite mer på simning och cykel den närmsta veckan, trots att det är knappt två veckor kvar till maran – annars kanske jag inte kan springa alls.

Vårruset gick riktigt bra trots att jag inte är tränad för att springa kort och snabbt. Jag kom på 6:e plats med tiden 18,55 – det är en bra tid på 5 km för att vara jag. Maxade inte helt och hållet heller även om jag såklart sprang så jag blev rejält trött. Att jag inte sprang på max berodde nog tyvärr på pannbenet, men det känns ändå skönt att veta att det finns lite fart i benen.

Imorgon blir det nog vilodag för då ska jag åka med sonen på simtävling i Strängnäs, hans första tävling på annan ort.

Kommentera

Copyright © 2014 Marie Sandberg. Alla rättigheter är reserverade